Mopedo problemo - såklart när det är Têt

Vi har tagit oss till Da Lat. Haft lite småproblem med den ena mopeden som har vart rätt enkla och billiga att lösa. Bytt rem igen. Skivorna i variatorn var dåliga så de slet på remmen. Blev orolig när mecken for iväg och kom tillbaka med nya originaldeginaldelar, änkte att nu blir det dyrt. Men det kostade under 400 SEK, så det var bra.. Tills nu..
Nu är nog den ena mopeden påväg att skära ihop.. går knappt på tomgång, hostar sig iväg från stillastående. Jag misstänker att kolvringen och ev. även cylindern är slut. Har vart runt till ca 20mekaniker, men ingen vill ta tag i det. Var på yamaha märkesverkstad. De sa: kom tillbaka efter Têt. Têt är det kinesiska/vietnamesiska nyåret aom de firar i hela 10dagar!
Var ute en sväng nu på morgonen och letade vidare, men nu har vi givit upp. Det är bara chansa att de håller och fara vidare..
Fick höra på facebook av någon att det kan va lättare att få hjält i nha trang, så blir en tur på 14mil i bergen imorrn om inte moppen rasar idag när vi tänker ta en tur till elephant falls (6mil tur och retur)
 
I övrigt har vi besökt nån kärlekspark, åkt på fina vägar, vart på tivoli i en liten by, ätit god mat och fått sol.
 
Hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0