Summering "armbågsläget"

Bröt armbågen den 19:e April. In på sjukan, röntgade och fick mitella. Använde mitellan ca 4 dagar.

Va in på ny röntgen den 28:e April. Allt såg bra ut. Fick remiss till sjukgymnast som jag besökt ca 1 gång per vecka. Sjukgymnasten har hela tiden sagt att det ser bra ut och att det borde kunna vara läkt till slutet på denna månad (maj). Idag fick jag dock hem journalkopian, där det står att jag skall kontakta sjukhuset igen om jag fortfarande har "begränsad extension" efter 2-3 veckor. Sjukgymnasten har hela tiden sagt att rörligheten kommer med tiden men eftersom jag inte får ut armen helt rakt ännu var jag in på sjukan idag.

På sjukan var direktsamverkan med läkare inte möjlig, men jag blev lovad samband med kompetent personal via BrigC GSM mellan TNR 260800 och 261700. (dvs att dom ringer mig imorrn på mobilen). Var även på "drop in" hos sjukgymnasten, men han jobbade inte idag utan var anträffbar först imorgon.

Använder armen i stort sett normalt, men jag hoppas den blir 100% inom kort så jag kommer iväg. Har dock en vecka kvar på sjukskrivningen så det kanske inte är nån ko på isen. Det får jag förhoppningsvis reda på imorgon när får samband med sjukvårdsutbildad personal.


Stay frosty


...väntan

väntar vidare på att få åka.. dagarna går ganska fort ändå eftersom jag hela tiden har saker att göra..
Här nedan är ett par bilder på hur det ser ut. På den färgglada bilden syns frakturen på det övre horisontella benet.
På den svartvita syns frakturen på den vänstra benet.
Rörligheten blir bättre och bättre. Nu använder jag höger arm i stort sett som normalt. Kan dock inte sträcka ut armen helt rakt eller lyfta tungt, men det kommer... ser bra ut enl. sjukgymnasten.




//jeppe

re-hab

Hade allt gått enl. plan hade jag varit i afghanistan en vecka vid denhär tidpunkten..
Istället är jag hemma å kurerar. Har vart ett par svängar till sjukgymnasten å bågen läker som den ska (arm-bågen).
Använder i strort sett höger arm som normalt. Kan dock inte lyfta tungt eller sträcka ut armen helt rakt.. men snart så..

//


RSS 2.0