lördagkväll

Sitter hemma i min lägenhet själv en lördag. Inte likt mig.
Nu ringde Råbban, så jag lät mig övertalas att gå ner på stan på en pilser i alla fall..

Loggade in här för att skriva om senaste tiden då jag jobbat som trucker. Köra långtradare verkar va sten-tråkigt. Trodde det skulle va det också men till min förvåning har jag trivts väldigt bra. Har väl det optimala trucker-jobbet om man trivs me att bo i bilen. En vanlig dag är man på mellan 3 och 7 ställen och lastar eller lossar. Allt från stora frigoligblock som inte väger mer än en ekorre, till pallar som det ligger något decimeterhögt på som väger över ett ton. Man träffar ändå en hel del folk på ställena man e på. Ibland får man kånka sig svettig. Ibland stressa som fan för att få på gjejjerna innan dom stänger. När man lastat eller lossat klart är det i alla fall skönt att komma iväg igen. När det börjar bli långtråkigt att köra e man oftast framme på nästa ställe. Kör sällan mer än ett par timmar i sträck. När jag sitter och kör roar jag mig med föjlande:

*Rix morgonzoo på morgnarna. undviker reklamen. (sommarvikarierna i p3 var bättre, men morgonpasset suger ju så kapitalt! ett gäng fjortisar som sitter å pratar i mun på varann å fnittrar. Tävligen som sommarvikarierna hade där en fråga alltid var "-är jag inne eller ute ur tältet" och rätt svar alltid var "inne", det är kvalitetsradio =) )

*Humorprogrammen i P3

*Pratar i telefon me arbetskollegor

*Ringer avlägsna folk i min telefonbok

*Hälsar på djur

*Skriker könsord för mig själv i bilen

*Dricker kaffe.

*Filosofierar.

nä. nu ska jag gå å blöta ner mig, tvåla in mig för att sedan skölja, innan jag tar min velicoped och framrycker mot de mer centrala stadsdelarna.

skriver några rader igen någon gång mellan i morgon och pension.

hejj pa





RSS 2.0