ojoj..

tiden går..
hade tänkt samanfatta laos när jag kom hem men så blev de ju inte..
kul att läsa själv vid senare tilfällen så kommer man ihåg ögonblick man glömt...
laos var stenbra i alla fall..

resan i sin helhet kan också samanfattas stenbra.

nu e jag hemma i alla fall och innan jag han börja fundera på vad jag skulle fördriva dagarna med så ringde åkarn å frågade om jag kunde köra tradare. så det är vad jag gjort den jag kom hem.

vart ett par svängar på sjukan också och idag när jag va där fick jag reda på att det går att "mejsla bort" lite i armbågen så att rörligheten kommer öka väsentligt. Helt bra kommer det dock inte bli enligt läkaren. Positiv som jag är så tror jag inte på han utan jag tror det kommer bli bättre än nånsin. Vet inte hur lång tid operationen kommer ta men jag får åka hem samma dag i alla fall. Förhoppningsvis hinns det med innan sommaren. Han lovade ett sjysst ärr också. Jag svarade med ett leende och hävdade att det är väl sånt brudarna gillar=)

I övrigt har jag köpt en gammal hojj. Suzuki DR750 -89 av min gamle vän kosmos. Förhoppningsvis dyker körkortstillståndet upp här nån dag så man kan göra proven å allt bös (riskutbildning bla)

Lägenheten har jag inte kommit just nån vart me. Köpt tv å hemmabio. Måla om vardagsrummet står på tur.. känns som jag har lite svårt att komma igång men snart så..

Nu sitter jag å väntar på att min gröne vän ska ringa och bjuda på kötbullarna han utlovat. I brist på annat kan jag fortsätta ta upp Din dyrbara tid..

Lastbilen jag oftast kör en en Scania 124 på 470Hk. Toplinehytten är guld, även om jag inte lyckats få den så ren invändigt som jag vill ha den än. Förarplatsen är dock hyggligt städad och skorna ställer man nu mer av sig på översta fotsteget och kör i strumporna. Ett par tärningar och 3 vimplar har också höjjt mysfaktorn. Imorrn ska en rattkula in så man kan göra de bästa trucker-svängarna. Kaffebryggare saknar jag dock fortfarande. kollade på blocket och en begagnad som det är nåt me kostar ju runt 700 spänn.. fy fan dyrt.

jaaaha.. va ska jag berätta om mer?

nä.. du slipper.

hej hopp full galopp//

RSS 2.0