vidare på den starka resan

Jag å carrå drar vidare:
 
Mot khuala lumpur.
Här har jag också förbokat hotell. sjukt olikt mig att förbereda på detta sätt, men jävligt skönt att ha nåt att komma fram till.. en fint hotell och rum på 21 våningen satt som en smäck!
 
shopping i massor erbjöds här med. vi sket i det. kollade lite på de höga tornen som vart världens högsta. Nu kanske ni tror att vi blir sexuellt upphetsade av höga byggnader. så är det inte. men man lär ju kolla på kåkarna när man är i närheten.
 
Vi solade lite på hotellt vi poolen. tog en kvälls-buss-tur. sånhär super turistig grejj som vallar runt en till olika sevärdheter och vrålar ut info på knappt försåelig engelska i en högtalare. Det var nån självständighetsplats, nå mat på ett ställe och en grotta som var lite cool. 276 trappsteg upp för ett berg. väl uppe en grotta med nån form av hindu-tempel inuti.
 
2 dagar i khuala lumpur, sen vidare igen...
norr ut mot en ö där vå är nu. Pangkor.
resan hit var lite intressant. Det kinesiska nyåret firas kraftfullt här. Taxichaffissen sa att det går nog inga bussar. han var så ytterst vänlig och erbjöd sig att köra oss de 20 milen istället till en kostnad av runt 800 svenska kr. NEJ NEJ NEJ!!.. vi vill ju åka buss... helst en gammal risig rackare med höns å getter.
 
Vi köpte bussbiljetter. runt 60kr i var. bussen var delux! stenbreda säten så de var bara 3 i bredd istället för 4 som är normalt i en buss. (tänkte jag förklarar det så du som aldrig varit inne i en buss vet).
 
Vi kom fram till en stad.hotell fullt. över allt. vi tog en taxi ut ur staden. Fick sista rumet. "VIP-rum". Fyy faaan!! sjukt vidrigt! Stort, smutsigt, kaklat. en hyfsat starkt ställverks-ljud i öronen när man skulle sova efter att jag trampat ihjäl en kackelacka. usch.
 
tog en båt till ön pankor som vi befinner oss i nu.
Trevligt här, även om det kan vara lite för lungt för oss..
 
Imorn hyr vi en moppe å virrar runt lite. Sen drar vi vidare dagen efter.
 
stay kool!
 
//jeppe å carrå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0